Kasteel Jehay

Kasteel Jehay Kasteel Jehay Kasteel Jehay Kasteel Jehay

Verhuur van ruimtes

Château de Jehay biedt verschillende ruimtes te huur aan voor symposia, seminars en vergaderingen.

Vergaderruimte - Province de Liège ©

Het domein van Château de Jehay heeft een centrale ligging in Wallonië, vlak bij de grote snelwegen. Vanuit de omgeving Namen, Luik of Brussel bent u zo bij het domein.

Er is op dit moment een huurruimte beschikbaar. De eerste verdieping kamer, gelegen in de oude stallen, met zijn onafhankelijke toegang. Het kader van deze laatste is prachtig verbeterd dankzij een studeerde verlichting. Het geeft een magische sfeer in plaats daarvan.

Voorzieningen:

Op verzoek kunt u gebruikmaken van de volgende voorzieningen: tafels, stoelen, statafels, serviesgoed, audio- en videoapparatuur, lessenaar, enz.

In de bijkeuken op de begane grond van de bijgebouwen kan de lunch worden klaargemaakt. De keuken is uitgerust met elektrische kookplaten, afwasmachine, koelkast en koel-vriescombinatie. Château de Jehay heeft geen traiteur.

Capaciteit:

De zaal op de eerste verdieping (9,50 m x 11 m) biedt plaats aan:

- 100 personen (bespreking)

- 75 personen (lunch).

Prijs:

- Zaal op de eerste verdieping: € 350

De prijs is inclusief: schoonmaak van de ruimtes voor en na uw evenement, de lasten, verzekering en het gebruik van de toiletten.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Bezoek aan het domein:

Op verzoek kunnen de mensen die Château de Jehay willen bezoeken, profiteren van het groepstarief aan 4 euro per persoon. Hiermee hebt u toegang tot de tentoonstellingen, de tuinen en de moestuin.


Wij bieden ook gidsen op reservering. De gids begeleidt groepen van maximaal 30 personen.

Deze ruimtes zijn niet te huur voor privé-evenementen zoals huwelijken, communies enz.

De vergaderzaal op de eerste verdieping is niet toegankelijk voor mensen met een verminderde mobiliteit (geen lift aanwezig).Vergaderruimte - Province de Liège ©
Vergaderruimte - Province de Liège ©