Domein van Wégimont

Domein van Wégimont Domein van Wégimont Domein van Wégimont Domein van Wégimont

Laden in uitvoering ...

En kasteel en een park met gezellige recreatiemogelijkheden

Het aan de rand van het land van Herve gelegen provinciale Domein van Wégimont is een veelzijdig domein waar u van een verblijfs-, recreatie en ontspanningscentrum kunt genieten.

Met een oppervlakte van 22 ha bestaat het provinciale Domein van Wégimont uit een kasteel met slaapgelegenheid en vergaderaccomodatie, een recreatiepark in een bosrijke en natuurlijke omgeving, 6 niet-beviste oevers en 1 visvijver, een arboretum, campingplaatsen en een tentoonstellingsruimte die elk jaar duizenden bezoekers aantrekken.

Het Domein van Wégimont, een heerlijke bestemming voor familie en vrienden die de moeite waard is te ontdekken.

Vergeet niet te reserveren, het is verplicht, want het aantal toegangen tot het zwembad is gereguleerd!

We herinneren u er ook aan dat de toegang tot de zwembaden verboden is in korte broeken ("badpakslips" verplicht).

OPENING VAN HET DOMEIN

Van 27 april tot 1 september, evenals 7-8 september en 14-15 september opent het landgoed zijn deuren om 10.00 uur. Minigolf, zwembadcomplex, boten en barbecues geopend van 10.00 tot 19.00 uur (18.30 uur voor het zwembadcomplex).
Buiten het seizoen (van 1 september tot 30 april) blijft het park toegankelijk voor wandelen, de speeltuin en de sportvelden.

Het Provinciaal Domein de Wégimont is gecertificeerd door Access-i!

Wat betekent het ?

  • We zijn geaudit door een door Access-i erkend expertisebureau toegankelijkheid, om de balans op te maken van onze toegankelijkheid.
  • Volledige informatie over toegankelijkheid is beschikbaar op de Access-i website. KLIK HIER !

Per type beperking zijn de sterke punten en aandachtspunten weergegeven. Met deze informatie kunt u uw reis veilig voorbereiden.