Domein van Wégimont

Domein van Wégimont Domein van Wégimont Domein van Wégimont Domein van Wégimont

Online reserveren en betalen is VERPLICHT.

LET OP: als een aanbieding niet meer wordt getoond, is dat omdat deze op deze datum compleet is.

Laden in uitvoering ...

Het wordt nazomer op het Domaine provincial de Wégimont!
Om het rampzalige zomerweer dat we zojuist hebben meegemaakt te proberen te vergeten, opent het Provinciaal Domein van Wégimont zijn deuren in de weekenden van september *

* behalve zondag 12 september en zaterdag 18 september

Door deze verlenging van het seizoen kunnen ook getroffen families, die nog niet in de gelegenheid zijn geweest, gratis genieten van het park en het zwembad.

COVID-maatregelen

Het dragen van een masker is verplicht, vanaf 12 jaar, binnenshuis en waar de afstandsregel van 1,5 m niet kan worden gerespecteerd (op bevel van de politie van de burgemeester van Soumagne).

Wij danken u bij voorbaat voor uw burgerzin, uw solidariteit, uw strikte naleving van de geldende regels en de voorschriften van de controle-instanties. Het gaat om iedereens gezondheid.

COVID-maatregelen blijven van toepassing op de hele site, respecteer deze.

En kasteel en een park met gezellige recreatiemogelijkheden

Het aan de rand van het land van Herve gelegen provinciale Domein van Wégimont is een veelzijdig domein waar u van een verblijfs-, recreatie en ontspanningscentrum kunt genieten.

Met een oppervlakte van 22 ha bestaat het provinciale Domein van Wégimont uit een kasteel met slaapgelegenheid en vergaderaccomodatie, een recreatiepark in een bosrijke en natuurlijke omgeving, 6 niet-beviste oevers en 1 visvijver, een arboretum, campingplaatsen en een tentoonstellingsruimte die elk jaar duizenden bezoekers aantrekken.

Het Domein van Wégimont, een heerlijke bestemming voor familie en vrienden die de moeite waard is te ontdekken.